Älä anna kenen tahansa laittaa sinulle täyteaineita

Tästä aiheesta oli pakko kirjoittaa teille rakkaat lukijat. Täyteainetta voi käytännössä pistää kuka tahansa. Ei tarvitse olla terveydenhuollon ammattilainen eikä tarvitse käydä mitään kursseja. Tilaa vain aineet netistä ja opettelee You Tube videolta miten homma menee. Ihan järkyttävää!!!
Olen aikanaan ”pistellyt” ihmisiä 16 vuotta anestesiahoitajana ja en osaisi silti sen perusteella pistää täyteaineita kasvoille ja huuliin. Täyteaineet pistetään kohtuullisen pitkällä neulalla. Täytyisi ehdottomasti olla käsitys kasvojen anatomiasta, miten esim hermot kulkevat ja mihin ei voi pistää tai mitä paikkoja kannattaa varoa ehdottomasti. Kasvojen anatomian opettelu on kaiken a ja o ja sen lisäksi oikea pistotekniikka. Lisäksi aineiden tulee täyttää oikeat vaatimukset, kaikki netistä tilattavat täyteaineet eivät ole välttämättä sellaisia. Koulutus valvonnan alla kokeneemman hoitajan kanssa on turvallinen tapa opetella näitä taitoa vaativia hoitoja.

Asiakkaiden tulee olla valveutuneita ja käyttää ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisia täyteaineiden pistämisessä. Oikeissa käsissä ja laadukkailla aineilla saavutetaan erittäin hyviä tuloksia syvien juonteiden hoidossa ja esimerkiksi poskien kohottamisessa.

Kirjoitin aiemminkin, että haluan hälventää sitä sumuverhoa, mikä esteettisten hoitojen ympärillä liikkuu. Kauhukertomukset leviävät laajalti ja herättävät pelkoa kaikkia esteettisiä hoitoja kohtaan.

Yksi iso ryhmä, joka ei välttämättä tule ajatelleeksi kauaskantoisia seurauksia, on nuoret naiset. Huulten täyttö täyteaineella on monelle nuorelle naiselle tärkeää. Nuoret naiset ovat riskiryhmässä joutua puutteellisten tietojen ja taitojen kohteeksi. Usein se on myös raha kysymys. Kannattaisin kuitenkin, että nuoret aikuiset jaksaisivat hieman odottaa ja mm säästää rahaa hoitoa varten, jotta pääsevät turvallisiin käsiin.

Nordicshapissä sairaanhoitajat on koulutettu ja koulutetaan hyvin antamaan erilaisia hoitoja. Meille voit tulla turvallisin mielin.

Varaa aika www.nordicshape.fi/ajanvaraus Minnalle tai soita numeroon 044-2972340.

Instagram; Estetiikka_minnaliina

Facebook; Estetiikka Minnaliina

Mukavaa alkavaa työviikkoa teille kaikille.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on whatsapp
Share on email

Jätä kommenttisi