Uudistu ja eheydy kokonaisvaltaisesti
Nopeita ja näkyviä tuloksia esteettisillä hoidoilla
Varaa aika

Täyteainehoidot ja muut esteettiset hoidot avuksi moneen ongelmaan

Tältä sivulta löydät tarkempia tietoja mm. erilaisista täyteainehoidoista, laserhoidoista ja muista kauneushoidoista ja toimenpiteistä, ja pääset tutustumaan kuukauden teemahoitoon.

Veitsettömät esteettiset hoidot ovat yhä suositumpia monen eri ikäluokan ja niin miesten kuin naisten keskuudessa. Veitsettömien esteettisten hoitotoimenpiteiden kirjo on todella laaja, ja niillä voidaan vaikuttaa monenlaisiin kropan ja ihon ongelmiin, aina aknen runtelemasta ihosta kehon muokkaukseen ja vanhenevan ihon kiinteytykseen, ja näin ulkonäön huomattavaan nuorentumiseen. Toimenpiteillä saavutettavat muutokset todistetusti parantavat ihmisten elämänlaatua ja tyytyväisyyttä omaan kehoonsa.

Alla annan muutaman esimerkin esteettisistä hoidoista, joita muun muassa teen asiakkailleni.

  • Erilaiset täyteainehoidot, kuten poskien täyttö ja kohotus, kämmenselät, huulet ja leukalinja
  • Superkosteuttava injektoitava Profhilo-hyaluriinihappo
  • Huulten täyteainehoidot
  • Kasvojen kiinteytys tai muotoilu täyteaineella
  • Ihon laserkuorinta, joka tasoittaa epätasaista ihoa
  • Cryolipo vartalonmuokkaus kolmivaiheisena


Kiinnostiko jokin listan hoidoista erityisesti? Varaa aika tai ota yhteyttä minuun ja kysy lisää!

Tehokas yhdistelmähoito Mikrobotox ja vitamiinihoito

Yksinkertaistettuna botuliinia eli botoxia pistetään mesoterapia menetelmällä pienellä neulalla pinnallisesti heti ihon alle. Pääsääntöisesti esteettisissä hoidoissa botoxia pistetään ilmelihaksiin, jotta saadaan rentoutunut ja levännyt ilme. Mikrobotox eroaa tästä, koska se pistetään heti pinnallisesti ihon alle. 

Tällä hoidolla saadaan rakennettua ihon pinnalle kevyt tukiverkko. Isot ihohuokoset pienenevät ja iho näyttää sileämmältä. Mikrobotox yhdistetään mielellään vitamiinihoitoon (Viscoderm Skinko). 

Viscoderm Skinko vitamiinihoito sisältää 50 eri anti-aging ainesosaa, hyaluronihappoa, aminohappoja, mineraaleja sekä vitamiineja. Lopputuloksena ehdottomasti parempi iho. 

Mikrobotoxiin pätee sama sääntö, kuin ilmelihaksiin laitettuna eli hoito voidaan toistaa aikaisintaan 3 kuukauden kuluttua. Vitamiinihoitoa suositellaan sarjahoitona 1-4 kertaa. Hoitoväli vähintään kaksi viikkoa. Hoito voi aiheuttaa mustelmia ja turvotusta, kuten yleensäkin pistoshoidot.

 Mikrobotox hoidon jälkeen on hyvä ottaa rauhallisesti vuorokausi ja välttää saunaa ja alkoholia.Tulokset mikrobotox hoidosta yhdistettynä sarjahoitona tehtävään vitamiinihoitoon ovat olleet todella hyviä. Asiakaspalaute on ollut erinomaista ja omat kokemukset tukevat sitä myös. Ihoni tuntui kaksi viikkoa hoidon jälkeen sileältä ja ihohuokosetkin olivat pienentyneet. Jos jokin mietityttää voit varata ajan maksuttomaan sairaanhoitajan konsultaatioon (myös etänä).

Lopputuloksena on terveempi, kimmoisampi ja parempi sävyinen iho. Microbotox-hoidolla saadaan luonnollinen lopputulos ja se nuorentaa ilmettä tehokkaasti. Erona tavanomaiseen Botox -hoitoon, mikrobotox pistetään lähemmäs ihon pintaa pieninä määrinä laajemmalle alueelle ja varsinaisessa botox hoidossa pistetään siis ilmelihaksiin.