Uudistu ja eheydy kokonaisvaltaisesti
Nopeita ja näkyviä tuloksia esteettisillä hoidoilla
Varaa aika

Täyteainehoidot ja muut esteettiset hoidot avuksi moneen ongelmaan

Tältä sivulta löydät tarkempia tietoja mm. erilaisista täyteainehoidoista, laserhoidoista ja muista kauneushoidoista ja toimenpiteistä, ja pääset tutustumaan kuukauden teemahoitoon.

Veitsettömät esteettiset hoidot ovat yhä suositumpia monen eri ikäluokan ja niin miesten kuin naisten keskuudessa. Veitsettömien esteettisten hoitotoimenpiteiden kirjo on todella laaja, ja niillä voidaan vaikuttaa monenlaisiin kropan ja ihon ongelmiin, aina aknen runtelemasta ihosta kehon muokkaukseen ja vanhenevan ihon kiinteytykseen, ja näin ulkonäön huomattavaan nuorentumiseen. Toimenpiteillä saavutettavat muutokset todistetusti parantavat ihmisten elämänlaatua ja tyytyväisyyttä omaan kehoonsa.

Alla annan muutaman esimerkin esteettisistä hoidoista, joita muun muassa teen asiakkailleni.

  • Erilaiset täyteainehoidot, kuten poskien täyttö ja kohotus, kämmenselät, huulet ja leukalinja
  • Superkosteuttava injektoitava Profhilo-hyaluriinihappo
  • Huulten täyteainehoidot
  • Kasvojen kiinteytys tai muotoilu täyteaineella
  • Ihon laserkuorinta, joka tasoittaa epätasaista ihoa
  • Cryolipo vartalonmuokkaus kolmivaiheisena


Kiinnostiko jokin listan hoidoista erityisesti? Varaa aika tai ota yhteyttä minuun ja kysy lisää!

Kuukauden teema: Ihon hoitaminen laserhoitojen avulla

Lääketieteellinen termi laser on lyhenne sanoista”light amplification by stimulated emission of radiation” eli laite, joka muuttaa valon hyvin kapeaksi voimakkaaksi sädekimpuksi, jonka aallot ovat kaikki samaa aallonpituutta ja samassa värähtelyvaiheessa (Duodecim Terveyskirjasto)

Laserhoitoja iholle voidaan turvallisesti aloitella syksyllä, kun auringonvaloa ei ole enää niin paljon kuin kesällä. Laserhoitoja käytetään monenlaisiin iho-ongelmiin, kuten aknearpiin, auringon aiheuttamien vaurioiden hoitamiseen, couperosan, ikääntymisen muutoksiin ja moneen muuhun vaivaan.

Ihoa voidaan uudistaa, kirkastaa ja tasoittaa fraktionaalisen laserhoidon avulla. Sen avulla voidaan poistaa myös väri- ja pigmenttivirheitä sekä hoitaa aknearpia. Fraktionaalista laserhoitoa voidaan tehdä kasvoille, kaulalle ja kämmenselkien hoitoon. Tuloksena on tasaisen värinen ja pehmeä iho. Toipuminen ko hoidosta kokonaisuudessaan  on n 1-2 viikkoa. Iho punoittaa voimakkaasti alkuun. Hoito kannattaa ottaa sarjahoitona 2-4 krt riippuen lähtötilanteesta. Hoitoväli on hyvä olla 4-5 viikkoon. 

Pigmentti- ja maksaläiskien hoitoon tarvitaan laserilla n 1-5 hoitokertaa. Yleensä tehdään koehoito. Useimmiten pigmenttimuutokset reagoivat hyvin hoitoon. Läiskä tummenee heti aluksi ja sitten ”rapisee” pois. 

Vastaanotolla arvioidaan ihon kunto ja tilanne kokonaisvaltaisesti. Suuret muutokset ihon kuntoon voidaan saada fraktionaalisen laserhoidon, tarvittaessa pigmenttilaserhoidon avulla yhdistettyinä pistoshoitoihin. Muutokset voivat olla hyvinkin merkittäviä.

Fraktionaalisen laserhoidon hinta koko kasvot 900€, posket 600€.

Pigmenttimuutosten hoito 250-450€ riippuen laajuudesta (sisältää kolme hoitokertaa).

Hinnasto:www.nordicshape.fi/hinnasto

Muistathan, että konsultaatiokäynti on ilmainen.

Ihonhoitoa Espoossa