Uudistu ja eheydy kokonaisvaltaisesti
Nopeita ja näkyviä tuloksia esteettisillä hoidoilla
Varaa aika

Täyteainehoidot ja muut esteettiset hoidot avuksi moneen ongelmaan

Tältä sivulta löydät tarkempia tietoja mm. erilaisista täyteainehoidoista, laserhoidoista ja muista kauneushoidoista ja toimenpiteistä, ja pääset tutustumaan kuukauden teemahoitoon.

Veitsettömät esteettiset hoidot ovat yhä suositumpia monen eri ikäluokan ja niin miesten kuin naisten keskuudessa. Veitsettömien esteettisten hoitotoimenpiteiden kirjo on todella laaja, ja niillä voidaan vaikuttaa monenlaisiin kropan ja ihon ongelmiin, aina aknen runtelemasta ihosta kehon muokkaukseen ja vanhenevan ihon kiinteytykseen, ja näin ulkonäön huomattavaan nuorentumiseen. Toimenpiteillä saavutettavat muutokset todistetusti parantavat ihmisten elämänlaatua ja tyytyväisyyttä omaan kehoonsa.

Alla annan muutaman esimerkin esteettisistä hoidoista, joita muun muassa teen asiakkailleni.

  • Erilaiset täyteainehoidot, kuten poskien täyttö ja kohotus, kämmenselät, huulet ja leukalinja
  • Superkosteuttava injektoitava Profhilo-hyaluriinihappo
  • Huulten täyteainehoidot
  • Kasvojen kiinteytys tai muotoilu täyteaineella
  • Ihon laserkuorinta, joka tasoittaa epätasaista ihoa
  • Cryolipo vartalonmuokkaus kolmivaiheisena


Kiinnostiko jokin listan hoidoista erityisesti? Varaa aika tai ota yhteyttä minuun ja kysy lisää!

Kuukauden teema: Kaulan ja decolteen esteettiset hoidot

Iän myötä ihon täyteläisyys, kimmoisuus ja vahvuus heikkenee ja häviää. Seurauksena on ihon veltostuminen, ihon uurteiden ja juonteiden syveneminen. Ihon rypyt tulevat esiin ja iho menettää kimmoisuutensa. Varsinkin keski-ikään tullessa ihon nuorekkuus ja kirkkaus on vain muisto. Ihon oma hyaluronihappo häviää iän myötä. Perintötekijät ja elämäntavat voivat vaikuttaa ja juonteita voi syntyä jo nuoremmillekin. Tupakointi ja  runsas auringonotto ovat suurimmat ihoa ikäännyttävät tekijät. 

Usein näkee asiakkaita, joiden kasvot ja kaula ovat ikäänkuin eri paria. Kasvojen hoitamista pidetään tärkeänä, mutta kaulan ja decolteen ihon hoito on unohtunut. Ihon hoitaminen on systemaattista työtä. Kaulaa ja decolteen aluetta tulee hoitaa kuten kasvojakin. Kuulun itsekin siihen ryhmään, joka on hoitanut enemmän kasvoja kuin kaulaa ja ikääntyessä sen huomaa. Onneksi hoitokeinoja löytyy meille kaikille. Ihoa tulee kosteuttaa ja suojata auringonvalolta sekä UV-säteilyltä (myös pilvisenä päivänä). Korkeita suojakertoimia kannattaa käyttää myös kaulan ja decolteen alueelle.

Kaulan ja decolteen ihoa kannattaa syväkosteuttaa Profhilo- hyaluronihapolla. Profhilo injektoidaan neulalla hoidettavalle alueelle. Hoito kannattaa ottaa kaksi kertaa kuukauden välein. Sillä pärjäät jo pitkään. Lisäksi ryppyjen hoitoon löytyy myös omat injektoitavat aineet. Näiden yhdistelmähoidoilla saat kauniin lopputuloksen. Sitten on mukavampi pitää t-paitaa ja vaatteita, joissa on syvät kaula-aukot. Lisäksi kaikki kosteuttavat kosmetologiset hoidot ovat pelkkää plussaa. Meillä on Nordicshapissa myytävänä Neostratan kaulavoidetta, joka on ihan must juttu. Olen käyttänyt jo useamman kuukauden ja iho on ehdottomasti paremman näköinen ja tuntuinen.

Profhilo

Sarjassamme kovemmat hoidot kaulan ja decolteen alueelle löytyvät lasehoidoista. Fraktionaalisen laserhoidon (kuoriva laser) avulla saadaan kaulan väristä ja ihosta kokonaisuudessaan tasainen. Fraktionaalista laserhoitoa kaulalle ja decolteelle suosittelen tehtäväksi talvella, koska hoidettua aluetta tulee varjella auringolta 1-2 kuukautta.

Nyt kannattaa viimeistään herätä hoitamaan myös kaulaa ja decolteen aluetta.

Varaa aikasi minulle sairaanhoitajan konsultaatioon etusivulta ja tehdään sinulle vuosisuunnitelma mitä, miten sekä missä aikataulussa edetään.