Superkosteuttaja kuivalle iholle

Nyt löytyy pelastus kaikille kuivaihoisille. Pelastuksen nimi on injektoitava hyaluronihappo, kauppanimeltään Profhilo. Kosteuttavaa hoitoa kannattaa tehdä ennaltaehkäisevästi jo nuorempana. Ikääntyvillä saavutetaan hyviä tuloksia pari kertaa vuodessa tehtävällä hoidolla.
Profhilo on lääkeyhtiö IBSA:n kehittämä innovaatio, jolla hoidetaan ihoa kokonaisvaltaisesti. Esteettisen hoidon vaikuttavana aineena on siis hyaluronihappo ja patentoidun teknologian (NAHYCO) ansiosta valmisteeseen on saatu yksi markkinoiden korkeimpia hyaluronihappopitoisuuksia (64mg/2ml).

Aine levittyy erinomaisesti ja hoito tehoaa kasvoille ja kaulalle. Hoito tasoittaa heti ryppyjä ja juonteita sekä hoitaa velttoutta ja parantaa ihon sävyä. Hoito edesauttaa lisäksi aknen ja arpien paranemista.

Kyseessä ei siis ole täyteaine vaan kudokseen sitoutuva hyaluronihappo, joka nuorentaa ja elvyttää ihoa luonnollisella tavalla.

Toimenpide on on yksinkertainen, eikä toipumisaikaa tarvita. Hoidettu alue kestää heti katseita. Paras tulos saavutetaan kahden hoitokerran jälkeen, jotka suositellaan tehtäväksi kuukauden välein

Nyt marraskuussa saat Profhilo hoidon -20% alennuksella.

Minulle tehtiin Nordicshapissä Profhilo hoito kasvoille ja ihon pehmeyden tuntee melkein heti. Nyt hoitoa seuraavana päivänä iho on pehmeä ja sileä. Voin suositella ehdottomasti.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on whatsapp
Share on email

Jätä kommenttisi