Uuden edessä

Hei,

haluan kertoa teille miten innoissani ja jännittynyt olen uudesta elämäntilanteestani. Fiilikset on niin katossa, ettei uni meinaa tulla. Puhelin laulaa ja jos minkälaista kaupittelijaa lähestyy kaikella mahdollisella. Opettelen parhaillaan some viidakossa toimimista ja tilien luomista. Tämä blogi -kirjoitus on myös elämäni ensimmäinen, mutta ei viimeinen. Eli antakaa vielä armoa. Melkoinen savotta yrityksen (Oy) perustaminen on, mutta tykkään haasteista, sillä nehän on tehty kampitettavaksi, vai mitä? Yrityksen perustamisessa, liiketoimintasuunnitelman ja matematiikan kanssa minua on auttanut KTM Tanja Lahti, N Consult Oy;stä (nc@nconsult.fi) siitä tuhannet kiitokset. Kiitokset kuuluvat myös toimitusjohtaja Samuel Rossille, Nordicshape Oy, joka ei hermostu tyhmistä kysymyksistä ja auttaa aina.

Olen siis perustanut yrityksen Estetiikka Minnaliina Oy.n. Tarjoan esteettisiä hoitoja ja palveluja Nordicshape-nimisellä klinikalla (www.nordicshape.fi). Minut on kouluttanut ja kouluttaa alalle sairaanhoitaja ja Nordicshapen omistaja Taina Heikkinen, joka on varmasti paras mahdollinen kouluttaja, sellaista asiantuntemusta saa hakea eikä löydy. Meillä on Nordicshape;ssä huipputiimi ammattilaisia

Tämä on minulle iso ja tärkeä elämänmuutos. Varttuneemmalla iällä uskalsin hypätä osin tuntemattomuuteen. Olen kuitenkin aina uskaltanut tehdä rohkeita ja isojakin ratkaisuja ja hyvin on mennyt. Tietyt ovet sulkeutuvat ja uudet avautuvat, näinhän se menee.

Blogissani aion kertoa esteettisistä hoidoista ja hälventää niiden ympärillä käytävää keskustelua. Jaan ennen ja jälkeen kuvia. Sitten joskus saatan kirjoittaa ihan asian vierestä.😊 Katsotaan miten asiat kehittyvät.

Loppuun vielä mainos

Marraskuussa kaikista hoidoistani on -20%, eli nyt kannattaa varata aika www. nordicshape.fi.

Jos jokin sinua askarruttaa varaa minulle aika ilmaiseen sairaanhoitajan konsultaatioon (30 min) ja laaditaan tarvittaessa sinulle hoitosuunnitelma.

Nordicshape sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Espoon Leppävaarassa, Hevosenkenkä 3, Panorama Tower (Sellon vieressä).

Tervetuloa👍

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on whatsapp
Share on email

Jätä kommenttisi